Nieuw bedrijfspand

Lees hier over de plannen van het nieuwe bedrijfspand van Smitshoek & Melles.

Aan het einde van 2021 willen wij als bedrijf ons nieuwe pand betreden in Amsterdam. Het pand wordt twee keer zo groot als wij nu hebben en zal enorm veel luxe kennen. Wij kijken erg uit om dit pand te betreden. In ons pand zullen er meer dan 1000 computers aanwezig zijn. Alle werknemers zullen hun eigen werkplek mogen inrichten met de spullen die zij denken nodig te hebben. Wij proberen onze medewerkers zo te stimuleren en motiveren om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op deze manier heeft u daar uiteindelijk profijt van.

De opening

Tijdens de opening van dit pand zullen we ook 500 klanten uitnodigen om dit samen met ons te vieren. Wij zullen al het eten en drinken verzorgen. Ook zullen wij enkele activiteiten organiseren en onze nieuwe producten presenteren. Een paar van de geplande activiteiten zullen zijn: een escape room, karten, lasergamen en pijl en boogschieten.

Aan het einde van de dag kunt u een paar leuke foto’s maken en krijgt u een tasje van ons mee met enkele kenmerkende producten zoals het stopcontact die u op afstand kunt bedienen. Ook voorzien wij u van een korte instructie over hoe u uw eigen huis brand veiliger kunt maken. Aan het einde zal er voor diegene die nog niet naar huis willen, de dag afgesloten met een feestje. Tijdens dit feestje zullen beroemde artiesten hun plaatjes komen draaien. Er zal ook een lichtshow aanwezig zijn. De eerste 3 consumpties zijn voor onze rekening. Als u daarna nog iets wilt eten of drinken zal u dit zelf moeten betalen. De keuken zal de gehele avond open zijn. In deze keuken zullen de volgende gerechten geserveerd worden: broodjes kroket, broodjes frikandel, kipsaté, tosti’s, hamburgers en enkele visgerechten.

Om kans te maken op een aanwezigheid bij deze opening hoeft u alleen maar een product bij ons te kopen. Wij verloten 150 kaarten onder de eerste 10.000 klanten. Voor meer informatie klik hier.